Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Garanția Klymit

Firma Klymit garantează cea mai înaltă calitate posibilă a materialului și prelucrării. La toate produsele oferă garanția Klymit 100%, la acele produse, care suferă de defecte materiale sau de fabricație. Saltelele cumpărate de la vânzători autorizați dispun de garanție pentru longivitatea produsului. Sacul de dormit și rucsacul dispun de garanție de doi ani.

Produsele reclamate vor fi reparate sau schimbate la alegerea producătorului Klymit. Dacă un produs de înlocuire nu este disponibil sau a fost retras din vînzare, acesta va fi înlocuit cu un produs similar. Saltelele, care nu pot fri reparate cu ajutorul kitului de reparat, poate fi reclamat la un comerciant autorizat. Același lucru este valabil și pentru alte cereri de garanție.

Garanția nu se aplică

Această garanție nu acoperă defectele sau pagubele rezultate din utilizarea necorespunzătoare sau întreținere, uzură normală, uz comercial, accident sau cauze externe. Reparația, modificarea sau adaptarea neautorizată a produsului dvs. va anula această garanție.

Aplicarea unei garanții pe viață limitată:

Dovada achiziției este necesară pentru a beneficia de garanția pe viață limitată.

Cum alegem mărimea corectă a încălțămintei?

Informații suplimentare despre produs

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.