Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🐺 WARG - Obțineți o reducere suplimentară de 10% la brandul Warg cu codul: WARG10 Detalii

Garanția calității penelor

„DOWN CODEX“ – GARANȚIA CALITĂȚII PENELOR

Down Codex este controlul originii penelor, al calității acestora, al abordării etice și ecologice. În fiecare an, fermele de la care Mountain Equipemnt achiziționează pene sunt inspectate de organizația elvețiană independentă IDFL pentru a se asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Mountain Equipment folosește pene de cea mai bună calitate în produsele sale și aveți posibilitatea de a verifica acest lucru. Fiecare produs din pene are un cod pentru a urmări originea penelor și caracteristicile acestora. Prin urmare, atunci când este menționată o valoare de 800+ cuin, aceasta este valoarea minimă și garantată, de cele mai multe ori aceasta va fi cu 50 până la 100 de cuin mai mare. Același lucru este valabil și pentru raportul dintre puf și pene.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.