Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Garanția lanternelor Ledlenser

Produsele LEDLENSER sunt garantate timp de 2 ani. Aceasta poate fi prelungită la 7 ani după înregistrarea produsului. Mai jos veți găsi opțiuni despre prelungirea garanției și despre cum să procedați atunci când faceți o reclamație.

Marca LEDLENSER acordă o garanție de 2 ani pentru produsele sale (numai pentru lanterne). Excepție este bateria, care are garanție de 6 luni. Garanția la echipamente si accesorii (huse, conuri de semnalizare. etc.) este prevăzută pentru 24 de luni. Garanția nu acoperă uzura normală. Garanția se aplică numai defectelor de producție. În caz de deteriorare mecanică, reclamația este acceptată numai după examinarea profesională a tehnicianului de service al vânzătorului. Vânzătorul livrează numai mărfuri originale. Perioada de garanție începe din ziua predării mărfii cumpărătorului sau utilizatorului final. Vânzătorul garantează calitatea și completitatea livrării. Marfa este livrată cu o garanție de cel puțin 24 de luni. Dacă cumpărătorul descoperă defecte la primirea mărfii, trebuie să informeze acest lucru, în scris și prin poștă recomandat, fără întârzieri nejustificate, cel târziu în termen de 3 zile de la primirea mărfii.

În cazul în care doriți să aplicați garanția de 7 ani, trebuie să aveți un card de garanție și produsul înregistrat pe web http://www.ledlenser.cz/. Codul îl găsiți pe autocolant „100% ORIGINÁL“ și se află la fiecare lanternă LEDLENSER destinată distribuției în Republica Cehă și Slovacia. 

Produsul poate fi înregistrat AICI.

Aveți un produs LEDLENSER cu card de garanție și doriți să solicitați o garanție de 7 ani?

Reclamația trebuie să fie însoțită de documentul fiscal și cardul de garanție. Reclamația trebuie să includă data livrării, numele produsului, cantitatea, descrierea defectului, informații de contact (numele, adresa, numărul de telefon, e-mail) și o propunere pentru rezolvarea reclamației.

 

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.