Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🐺 WARG - Obțineți o reducere suplimentară de 10% la brandul Warg cu codul: WARG10 Detalii

Garanția calității penelor

„DOWN CODEX“ – GARANȚIA CALITĂȚII PENELOR

Down Codex ajută la verificarea calității penelor, originea lor și abordarea etică și ecologică a acestora. În fiecare an sunt ferme de la care Mountain Equipemnt cumpără pene controlate de organizația elvețiană independentă IDFL, pentru a se asigura că penele sunt într-adevăr de înaltă calitate. Mountain Equipment folosește pene de cea mai înaltă calitate în produsele sale și oferă și posibilitatea să le verificați. Fiecare produs cu pene are un cod sub care puteți urmări originea penei și parametrii acesteia. Prin urmare, atunci când este dată valoarea de 800+ cuin, aceasta este valoarea minimă garantată, de obicei este ceva mai mare cu 50 - 100 de cuin. Același lucru este valabil și pentru raportul de puf și pene.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.