Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Full Rim System

Ramele Full Rim System înconjoară întreaga lentilă de ochelari. (Spre deosebire de Top Rim System, care este atașat doar la marginea superioară a lentilei ochelarilor.) Sistemul Full Rim este adaptat la aplicarea lentilelor cu dioptrie (RX Ready), iar la unele modele de ochelari Wiley X, acest tip de ramă este compatibil cu un sistemul de etanșare detașabil FACIAL CAVITYTM SEALS. Ramele sunt realizate din fibre de nailon TriloidTM, care sunt practic indestructibile. Unele modele certificate au piciorușe prevăzute cu întăritură dublă.  Rim Protection System asigură că lentilele nu cad din rame chiar și după un impact puternic. Ramele sunt modelate în litera U (U-Shape), motiv pentru care se potrivesc perfect pe față, nu apasă și nu lasă semne pe piele.

RUBBERIZED TEMPLES – Piciorușe cauciucate

La fel ca în cazul pernițelor, părțile laterale (picioarușele) ale ochelarilor Wiley X sunt acoperite cu o suprafață specială de cauciuc la anumite modele. Acest lucru asigură că părțile laterale aderă perfect la pielea din spatele urechii și nu alunecă de pe față nici măcar în timpul mișcărilor solicitante.

DOUBLE INJECTED TEMPLES – Întăritură dublă

Unele modele Wiley X sunt certificate ANSI (American National Standards Institute) pentru rezistență balistică. Acești ochelari extrem de rezistenți au părțile laterale (picioarușele) întărite cu armătură dublă din oțel.

BLACK OPS – Ascundere perfectă

Unele modele Wiley X sunt marcate cu simbolul "Black ops". Acest lucru înseamnă că ochelarii nu au niciun material strălucitor pe el, iar purtătorul nu poate fi trădat de reflectarea razelor solare. Această caracteristică este apreciată în special de forțele armate și de unitățile tactice.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.