Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Fire Retardant

Fire Retardand este tehnologia, care în caz de ardere apasă și elimină consecințele sale.

Fire Retardant este finisajul materialului, utilizate de producătorii americani pentru produsele lor de outdoor Coleman. Tratamentul menționat suprimă arderea țesăturii după îndepărtarea sursei de flacără, oferind astfel posibilitatea scurgerii în caz de pericol pentru viață. Se poate spune, că produsele Coleman sunt mai sigure datorită acestui tratament, deoarece la contactul cu focul, arde doar locul, nu nu totul.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.