Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

FASTPACK sistem Terra Nova

 

 

Sistem FASTPACK reprezintă o nouă abordare a campingului ultra ușor. Pe lângă dezvoltarea țesăturilor și a materialelor, Terra Nova a creat un mod unic, flexibil, de a reduce și mai mult greutatea cortului.

Sistemul FASTPACK este o soluție pentru unele corturi, care se pot monta fără cortul interior. Tot ce trebuie să faceți este să combinați tenda cu folia de sol vândută separat, care acoperă nu numai dormitorul dar și zona din hol.

Datorită sistemului FASTPACK se reduce greutatea dar totuși dispune de spațiu rezistent la apă pentru un somn confortabil.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.