Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Durata de viață

Corturile nu sunt testate numai în stare nouă și 100%, ci și după utilizare. TERRA NOVA dorește să aibă corturi funcționale chiar și după câteva nopți în ploaie și expunerea la soare. Prin urmare, fiecare material și utilizarea acestuia sunt luate în considerare. De aceea corturile sunt expuse testelor de perioadă mai lungă astfel încât cortul să nu dezamăgească. Mult mai important este pentru ei, să nu dezamăgească încrederea clientului. TERRA NOVA are încredere în corturile sale și în scopul de a spori și încrederea clientului, oferă la toate corturile TERRA NOVA garanție pe viață la defecte de fabricație și la materiale.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.