Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

De ce să alegi DOCA 75000?

POTRIVIT PENTRU CĂLĂTORII LUNGI

Acest produs este făcut pentru călătorii lungi! Practic, nu aveți nevoie de energie suplimentară - DOCA 75000 poate face față acestor griji fără probleme și evitați să vă agitați constant din cauza lipsei de energie oriunde v-ați afla - pe plajă, în pădurea tropicală sau pur și simplu pe drum.

REÎNCĂRCARE RAPIDĂ

Este aproape de necrezut, dar puteți încărca acest aparat în numai 5 ore cu ajutorul cablului nostru special! Ce și-ar putea dori mai mult un călător? :) 

PRIZĂ UNIVERSALĂ

Adaptor european, american sau australian? DOCA 75000 te va ajuta și în aceste situații! Vei putea conecta orice la priza universală!

LANTERNE PUTERNICE PENTRU ORICE SITUAȚIE

DOCA 75000 are o lumină LED foarte puternică de 10 W pe partea laterală și alta de 8 W în partea din față, ceea ce este foarte util atunci când vă deplasați - puterea acestora de iluminare poate fi ajustată în funcție de necesitate. Acest lucru asigură cel mai mare confort oriunde v-ați afla!

SE DESCURCĂ CU APROAPE ORICE DISPOZITIV

La DOCA 75000 poate fi conectat aproape orice - fie că este vorba de un telefon, de un laptop sau chiar de un aragaz. Trebuie doar să fiți atenți la limitele care sunt descrise în manual (de exemplu, limita de 500 W). Aparatul are doar răcire pasivă și, pentru siguranță, trebuie să respectați recomandările stabilite.

PORNIREA MAȘINII

Ați fost în situația în care mașina nu vrea să pornească și nu aveți semnal? Cu dispozitivul DOCA 75000, nu va trebui să vă stresați mult timp! Doar conectați cablurile de pornire, porniți stația de încărcare și porniți! Veți porni din nou în câteva minute! :) În total, într-un ciclu, poate face față până la 90 de ori în cazul mașinilor de până la 6000CC.

UȘOR DE UTILIZAT

Chiar și un novice în domeniul tehnic poate roti butonul și conecta cablul - DOCA 75000 este foarte ușor de utilizat și oricine poate face acest lucru!

AFIȘAJ DIGITAL

În orice situație veți ști dacă vă puteți permite în continuare să vă lăsați în voia unei cantități mari de energie sau dacă începeți cu adevărat să căutați o priză :) Afișajul digital cu estimarea energiei rămase vă ajută în acest sens.

GEANTĂ DE UMĂR

 Și acesta este doar un mic bonus, dar un mare avantaj pentru dumneavoastră! Powerbank-ul în sine cântărește mai puțin de 3 kg. Cu această geantă, chiar și un copil mic o poate transporta confortabil!

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.