Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

DAC NFL

Unul dintre principalii producători de bețe de cort DAC, produce de asemenea și bețe pentru corturi TERRA NOVA. În special, este un aliaj de aluminiu 7001 T8 cu un bun raport de rezistență și rigiditate. Bețele sunt ușurate, deoarece capetele sunt realizate în formă conică. În felul acesta perfect se potrivesc una cu cealăltă, și fără necesitatea altor extensii care cântăresc kg în plus. Suprafața bețelor dispun de finisaj asemănător cu cel de la avioane, sunt anodizate împotriva ruginii.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.