Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cort de sine stătător

Un cort de sine stătător cu construcție externă se poate monta și pe o suprafață dură, fără a folosi cuiele. Un alt avantaj prezintă faptul că puteți monta mai întâi tenda, sub care vă puteți proteja de o ploaie surprinzătoare. Așteptați până se opreste ploaia sau dacă nu vreți să așteptați puteți monta imediat și construcția interioară a cortului, cu siguranță picăturile de ploaie nu vă udă deoarece tenda cortului vă protejează.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.