Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Colecția de corturi Outwell Privilege Collection

Cu un design complet reproiectat pentru 2019, într-o gamă largă de modele și dimensiuni, colecția Outwell Privilege Collection este cea mai bună alegere pentru cupluri și familii, în special pentru cei care se află pentru prima dată în camping și care caută un produs confortabil într-o gamă de prețuri accesibile. Sistemul de acces la 360° permite ușilor dormitoarelor cu dimensiuni generoase să se deschidă complet și să poată fi pliate, oferind o utilizare mai bună și mai versatilă a spațiului. Dormitoarele întunecate, organizatorul și orificiul pentru un cablu prelungitor contribuie la confortul de a vă bucura de vacanță.

Combinația de fibră de sticlă cu materiale ușoare și flexibile oferă rezistență și rigiditate excepționale, reducând în același timp dimensiunea și greutatea ambalajului. Circulația aerului ușor de reglat va face multe vacanțe mai plăcute. Plasa de țânțari care acoperă complet intrarea este utilă dacă doriți să ventilați eficient și în același timp să vă protejați de insectele enervante. Sistemul patentat de stabilizare în condiții de vânt este o mare inovație în ceea ce privește stabilitatea cortului, dovedită în cercetare și pe teren. Sistemul este alcătuit din puncte de ancorare între partea exterioară a cortului, tijă și cui. Formează astfel o siguranță fiabilă în cazul rafalelor de vânt.

Colecția include modele: Franklin 3, Franklin 5, Dayton 4, Dayton 5, Willwood 5, Willwood 6, Collingwood 5 și Collingwood 6.

Cum alegem mărimea corectă a încălțămintei?

Informații suplimentare despre produs

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.