Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.

Pe lângă extinderea spațiului de locuit, un alt mare avantaj al cortului frontal, este că acesta poate fi detașat de la vehicol și lăsat pe loc în timp ce aveți nevoie să vă deplasați undeva cu mașina. La întoarcere, cortul se poate conecta cu ușurință și rapid la autovehiculul, datorită sistemului Double Beading (5 mm + 7 mm), care este compatibil cu toate „șinele” care se găsesc la vânzare pe piață.

Tenda acestora este fabricată din material premium Outtex 6000 Pro, care pe lângă designul elegant și calitatea perfectă oferă o protecție de neegalat împotriva efectelor adverse. Între cortul frontal și mașina dvs există zona specială Link Access Zone, care datorită podelei detașabile ajută la menținerea curățeniei și nu se produce curent de aer. În plus, există cel puțin o intrare laterală în această zonă.

Corturile frontale dispun acces larg de intrare cu plasă de țânțari, ferestre întunecate cu draperii, o podea specială din polietilenă lipită, sistem de protecție împotriva vântului sau sistem de suspensie Hooktrack, care este inovație nouă a anului 2020. Acest sistem care dispune de sine discrete cu cârlige permite suspendarea lămpii, banda led sau aranjarea în ordine a cablului ascuns. Datorită pompei incluse, montarea cortului este foarte simplă. Ancorarea cortului este la fel de simplă ca și montarea, datorită corzilor și cârligelor de culori diferite.

Pentru transportul cortului la o distanță mică, ajută husa și curelele de compresie, incluse.

Din această colecție oferim următoarele corturi frontale: Parkville 200SAParkville 200SA TallParkville 260SAJonesville 290SA

Din această colecție oferim următoarele adăposturi: Touring CanopyTouring Shelter

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.