Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Certificarea EN 1621-2

Atunci când alegem o protecție pentru coloană, certificarea este un parametru esențial care ar trebui să ne intereseze. Protectoarele  sunt certificate în conformitate cu EN 1621-2. Pentru a testa rezistența la impact și pentru a respecta standardele de certificare, protecția coloanei vertebrale este supusă unui impact cu o greutate de 5 kg de la o înălțime de 1 metru, care creează o energie de 50 de jouli în momentul impactului. Standardul este apoi împărțit în două niveluri:

Nivelul 1 – dispozitivele de protecție trebuie să fie capabile să transmită o forță mai mică de 18 kN la încercarea de mai sus.

Nivelul 2 – protecție mai mare, nu mai mult de 9 kN și cu 50 % mai puțin transfer de forță către coaste și coloana vertebrală decât la nivelul 1

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare

Selectăm pentru dvs.

Protecție de coloană

461 Lei (31.65 %) 315 Lei

Comparat

Protecție de coloană copii

319 Lei (30.2 %) 223 Lei

Comparat

Protecție de coloană

1 104 Lei (31.99 %) 751 Lei

Comparat

Protecție de coloană copii

473 Lei (19.9 %) 379 Lei

Comparat

Protecție de coloană

86 Lei (45.26 %) 47 Lei

Comparat

Protecție de coloană copii

207 Lei (20.2 %) 165 Lei

Comparat

756 Lei (35.97 %) 484 Lei

Comparat