Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Ce garatează Gore-Tex

Membrana GORE-TEX și proprietățile ei – impermeabilitate, respirabilă și rezistență la vânt – asigură o protecție perfectă împotriva influențelor mediului, indiferent de activitatea pe care o faceți. Producătorii acestei membrane sunt siguri de calitatea produsului și de aceea promit că:

“Dacă nu sunteți complet satisfăcuți de impermeabilitatea, rezistența la vânt sau respirabilitatea produsului dvs. GORE-TEX®, atunci îl vom repara, înlocui sau rambursa contravaloarea produsului. ”

Ce înseamnă concret promisiunea GORE-TEX® GUARANTEED TO KEEP YOU DRY®?

Sub nici o formă nu poate pătrunde apa din afară în interior. Indiferent de unde este apa, fie că este apă de ploaie de la banka umedă pe care stai sau din cauza apei din iarba umedă pe care îngenunchezi, apa nu poate pătrunde prin membrana GORE-TEX®. Cu toate acestea, țesătura rămâne respirabilă, ceea ce permite umidității să elimine transpirația. Dacă produsul dvs. GORE-TEX® este tratat și utilizat în mod corespunzător, are posibilitate să rămână impermeabil, rezistent la vânt și respirabil pe toată durata vieții.

Ce înseamnă longevitatea produsului?

Membrana nu se deteriorează cu timpul, dar se poate deteriora în timpul utilizării produsului sau atunci când produsul este folosit pentru o activitate nerecomandată. Unele dintre produsele noastre pot fi folosite pentru o gamă largă de uzare, în timp ce altele sunt proiectate pentru activități specifice. Într-adevăr depinde de dvs. și de ceea ce faciți. Îngrijirea insuficientă poate face ca produsul să-și piardă logivitatea, de aceea este important să mențineți în mod regulat produsul și să respectați întotdeauna instrucțiunile de întreținere.    

Aplicarea garanției extinse

Pentru aplicarea acestei garanții se aplică procedura standard, adică trebuie doar să aduceți produsul la magazinul nostru sau să le expediați conform procedurii la adresa indicată, iar noi ne vom ocupa de comunicarea ulterioară cu furnizorul sau producătorul. Este important să trimiteți produsul împreună cu chitanța și să respectați termenii și condițiile producătorului.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.