Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

All Mighty Guarantee Osprey

Rucsacuri

În anul 2009 firma Osprey a făcut un pas pozitiv pentru clienții săi cu All Mighty Guarantee, ce semnifică, că producătorul va repara gratuit produsul defect sau va înlătura orice defect și este irelevant dacă produsul a fost cumpărat înainte sau după 2009. Această garanție include defecte, care rezultă din calitatea materialului sau a construcției. Dacă produsul nu poate fi reparat, acesta va fi înlocuit.

Acest serviciu are scopul de a se asigura că producătorul stă în spatele produselor sale, produce produse rezistente, dar și se străduiește să mențină valoarea inițială a investiției clientului.

În ce cazuri nu se aplică All Mighty Guarantee:

 • Alegerea mărimii greșite
 • Preferință personală - culoare, model sau dimensiune necorespunzătoare
 • Produsul nu trebuie reparat de către un terț
 • Purtarea care afectează doar aspectul și nu funcția rucsacului
 • Daune accidentale
 • Daune la substanțe chimice sau incendii
 • Daune cauzate de transportul aerian

Dacă defectul dvs. nu poate fi acoperit All Mighty Guarantee, cu toate acestea vă puteți adresa la Osprey, vă va oferi repararea produsului la un preț rezonabil.

Rezervoare de apă

La rezervoarele de apă Osprey vine cu garanția No-Leak, care se aplică pe toată longivitatea produsului. Rezervorul de apă va reparat sau înlocuit la discreția sa.

Garanția No-Leak nu se aplică la:

 • Daune cauzate de uzura normală
 • Degradare naturală a materialului
 • Accident
 • Îngrijire sau curățare necorespunzătoare
 • Utilizare atipică sau neglijență

Vă rugăm să rețineți că această garanție se aplică numai pentru modelele din 2016 și, ulterior, modelele mai vechi au garanția de 24 luni.

 Design până la 2016                                        Design după 2016

 

Aplicarea acestei garanții

e aplică procedura de garanție standard, astfel încât este suficient să trimitem mărfurile la adresa dată și vom avea grijă de comunicarea ulterioară cu furnizorul sau cu producătorul.
Este important să livrați produsul cu chitanța și să îndepliniți condițiile producătorului.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.

 

Selectăm pentru dvs.

217 Lei (23.96 %) 165 Lei

Comparat

240 Lei (20 %) 192 Lei

Comparat

707 Lei (20.79 %) 560 Lei

Comparat

565 Lei (20.71 %) 448 Lei

Comparat

889 Lei (20.02 %) 711 Lei

Comparat

1 318 Lei (15.02 %) 1 120 Lei

Comparat