Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

All Mighty Guarantee Osprey

Ce înseamnă?

  • "Avantajul pe viață" nu este o garanție de calitate în sensul articolelor 2113 și următoarele din Legea nr. 89/2012 Coll., Codul civil, ci un beneficiu pentru client, oferit în plus față de garanția de calitate de 24 de luni prevăzută de lege. Avantajul constă în evaluarea de către Osprey a daunelor și a cauzei acestora. În cazul în care Osprey este găsit responsabil pentru daune, se va urma următoarea procedură. Evaluarea este la discreția exclusivă a Osprey.

  • Aceasta se aplică tuturor rucsacurilor Osprey achiziționate oriunde în lume.

  • Acest beneficiu se acordă numai pentru daunele cauzate exclusiv de defecte ale materialelor și manoperei pe durata de viață rezonabilă a rucsacului și atunci când este utilizat în mod corespunzător pentru scopul pentru care a fost conceput.

  • "Garanția pe viață" nu poate fi aplicată altor daune, în special defectelor cauzate de defecțiuni mecanice, manipulare necorespunzătoare, uzură normală, daune cauzate de transportul aerian etc.

  • "Garanția pe viață" nu este supusă niciunui termen limită legal pentru decontarea sa. Cu toate acestea, ne vom strădui, bineînțeles, să o procesăm cât mai repede posibil.Nu există niciun drept legal la "indemnizația pe viață" Osprey și aceasta nu este executorie.

Cum funcționează?

  • Puteți aplica pentru beneficiul pe viață la Outdoor Concept a. s., distribuitorul Osprey pentru Republica Cehă și Slovacia. Vă rugăm să vă adresați prin e-mail la reklamace@outdoorconcept.cz. Veți primi un formular în care veți completa o descriere detaliată a problemei și veți atașa fotografii ale piesei deteriorate.
  • Cererea dvs. va fi evaluată în colaborare cu producătorul Osprey, iar apoi sunt disponibile următoarele opțiuni:

1. În cazul în care producătorul stabilește că deteriorarea este cauzată de uzura normală, ruptură, manipulare necorespunzătoare, utilizare necorespunzătoare, accident sau depășirea așteptărilor rezonabile ale duratei de viață a produsului: acesta nu este nici un defect de fabricație, nici un defect material. Cererea dumneavoastră va fi respinsă.

În cazul în care defectul poate fi reparat, vi se va oferi o reparație la un preț rezonabil. Reparațiile sunt efectuate numai de către producător, Osprey Europe UK, căruia îi trimiteți rucsacul pe cheltuiala dumneavoastră.

2. În cazul în care daunele sunt cauzate exclusiv de un defect de material sau de manoperă, cererea dumneavoastră va fi acceptată.

În cazul în care defectul poate fi reparat, trimiteți rucsacul pe cheltuiala dvs. la producătorul Osprey Europe UK, care îl va repara gratuit. Adresa:

Guarantee Department
Osprey Europe Ltd
Talon House
Aston Way, Poole, Dorset
BH12 4FE
United Kingdom
Email: guarantee@ospreyeurope.com
Tel: +44 (0) 1202-413 920

În cazul în care defectul este ireparabil, vi se va oferi în schimb cu un rucsac nou. Dacă modelul nu mai este în producție, vi se va oferi un alt model de aceeași valoare sau de valoare similară. Schimbul se va face în colaborare cu noi, Outdoor Concept a. s. După ce ați aranjat schimbul, veți trimite rucsacul pe cheltuiala dvs. la adresa noastră::

Outdoor Concept a. s.
Americká 54
301 00 Plzeň
Tel: 379 200 614
Email: reklamace@outdoorconcept.cz


Vă rugăm să nu trimiteți rucsacul înainte de a vi se cere să o faceți!!! Nu vom accepta rucsacuri primite fără invitație, acestea vă vor fi returnate pe cheltuiala dumneavoastră sau pot fi pierdute.

  • Beneficiul pe viață nu vă dă dreptul la o rambursare sau la orice diferență de preț de achiziție dacă alegeți un rucsac mai ieftin.
  • Vă rugăm să rețineți că nici Osprey și nici Outdoor Concept a.s. nu sunt responsabile pentru pierderea rucsacului în timpul transportului. Prin urmare, folosiți întotdeauna o companie de transport care este serioasă și vă va furniza un număr de expediere.
  • Vă rugăm să nu uitați să vă curățați rucsacul înainte de a-l trimite! Nici Osprey, nici Outdoor Concept Inc. nu vor accepta un rucsac sau alt produs care este foarte murdar sau care miroase urât.

 

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare

Selectăm pentru dvs.

340 Lei (28.24 %) 244 Lei

Comparat

783 Lei (36.11 %) 500 Lei

Comparat

106 Lei (44.52 %) 59 Lei

Comparat

391 Lei (10.53 %) 350 Lei

Comparat

510 Lei (25.13 %) 382 Lei

Comparat

135 Lei (39.28 %) 82 Lei

Comparat

Rucsac pentru copii

(2.94 %) 145 Lei

Comparat