Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Alegerea mărimii potrivite a încălțămintei

Dacă nu sunteți sigur de numerotarea pantofilor și doriți să cumpărați pantofi de la noi, iată câteva sfaturi utile:

O modalitate de a alege dimensiunea potrivită a pantofului este de a măsura lungimea tălpii piciorului.

Pentru a măsura lungimea tălpii piciorului:


1. Așezați hârtia aproape de perete pe podea, astfel încât marginea să fie la același nivel cu peretele.
2. Stați pe hârtie cu piciorul perpendicular pe perete și călcâiul lipit de perete.
3. Marcați cea mai lungă parte a piciorului (de obicei degetul de la picior) pe hârtie.
4. Apoi măsurați piciorul de la călcâi până la degetul cel mai lung, în milimetri.
5. Rezultatul este așa-numitul punct Mondo, care este listat în majoritatea diagramelor de dimensiuni

Sfaturi practice pentru alegere:

  • Dacă alegeți încălțăminte închisă, desenați talpa încălțată cu o șosetă. Dacă alegeți încălțăminte de iarnă, este indicat să vă încălțați piciorul cu șosetele pe care le purtați în mod obișnuit iarna.
  • La lungimea măsurată este necesar să adăugați așa-numitul extra, care este utilizat pentru mișcarea liberă a degetelor atunci când mergeți, de obicei adăugat 5 - 10 milimetri. Acest lucru este valabil mai ales pentru încălțăminte de zi cu zi.
  • Dar, de exemplu, la pantofii de alpinism, este bine să alegeți pantofi mai mici, unul care îmbracă ferm piciorul de jur împrejur.
  • Atunci când alegem pantofi pentru copii, alegem extra 10-15 mm, datorită creșterii rapide. Cu toate acestea, nu recomandăm mai mult de 15 mm, deoarece acest lucru poate pune în pericol dezvoltarea corectă a piciorului copilului.
  • Mărimea piciorului se poate schimba ușor în timpul zilei. Dimineața, piciorul odihnit este mai mic, iar peste zi se umflă puțin și crește treptat. Prin urmare, încercați cizme de drumeție rezistente după-amiază sau seara.

Testarea pantofilor de trekking:


1. Încercați mai întâi mărimea obișnuită. Încercați întotdeauna pantofi de trekking pe șosete mai groase și fără șireturi.
2. Glisați piciorul înainte și testați spațiul de la călcâi, ar trebui să fie distanța de un deget (0,5 - 1 cm).
3. Pentru încălțămintea alpină și de expediție și cizmele grele, spațiul dintre călcâi și cizmă ar trebui să fie mai mare de un deget (aproximativ 1 cm).
4. Închideți pantofii în timp ce vă împingeți călcâiul înapoi. Apoi verificați dacă călcâiul nu alunecă și că vă puteți mișca degetele de la picioare.
5. Testați pantoful pe un plan înclinat de 20 °. Călcâiul trebuie să se potrivească ferm în pantof. Există încă un spațiu ușor în fața degetelor de la picioare, cel mult atinge ușor vârful pantofului.
6. Dacă aveți un picior foarte îngust, utilizați inserții speciale pentru pantofi pentru a fixa piciorul.Cum alegem mărimea corectă a încălțămintei?

Informații suplimentare despre produs

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.