Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

AASI

AAS I - AIR ADJUSTABLE SYSTEM I este sistem spate conceput în special pentru rucsacurile mari pentru sarcini exigente pe perioadă lungă. Sistemul AAS I asigură o distribuție perfectă a sarcinii și oferă stabilitate excepțională chiar dacă rucsacul este maxim încărcat. Flexibilitatea panoului spate, care copie și respectă mișcările corpului uman, asigură o ventilare excelentă a spatelui. Rucsacurile care dispun de sistem spate AAS I sunt predestinate expedițiilor exigente, călătoriilor de performanță și oricăror altor călătorii care necesită transportul unei sarcini grele, pe termen lung.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.