Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Fairtrade

Alege haine certificate Fairtrade și susține comerțul echitabil!

Produsele certificate Fairtrade au fost produse în conformitate cu standardele internaționale ale Fairtrade International, o organizație care vizează sărăcia și lucrează pentru a îmbunătăți statutul cultivatorilor, fermierilor și lucrătorilor din sudul lumii.

Standardele abordează trei aspecte: 

  • sociale 
  • ecologice
  • economice

Scopul certificării este acela de a oferi tuturor șanse egale de a trăi din propria muncă în condiții decente. Fairtrade urmărește, de asemenea, condiții comerciale mai echitabile, respectarea drepturilor omului, ale muncii și respectarea mediului.

Conformitatea cu standardele este auditată în mod regulat de către compania de certificare FLOCERT GmBH. Prin intermediul auditurilor regulate se verifică respectarea standardelor Fairtrade în cadrul firmelor care cultivă diferite plante, pe plantații, la comercianți, procesatori și, în general, în întreaga rețea de producție.

 

Surse: Fairtrade International.net

Introducerea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Despre branduri

Doriți să vă asigurați că nu cumpărați produse dăunătoare sănătății dumneavoastră? Asociația OEKO-TEX testează produsele pe baza celor mai stricte criterii!

Bumbacul organic

Despre branduri

Bumbacul este un material care este popular în întreaga lume. Cu toate acestea, cultivarea plantelor de bumbac poate avea un efect foarte negativ asupra mediului înconjurător. Care sunt diferențele dintre bumbacul cultivat în mod convențional și bumbacul organic certificat?