Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

E9 - de la alpiniști pentru alpiniști

Este primul brand dedicat modei pentru alpiniști. Fondată în 1998 de fostul campion mondial de bouldering Mauro Calibani, marca folosește modele extravagante și unice, inspirate de energia creativă a lui Mauro. Acesta a folosit îmbrăcămintea ca pe un mijloc prin care se putea exprima artistic. În special, a folosit ca sursă de inspirație escaladarea stâncilor de gresie găsite în jurul casei sale. E9 a influențat foarte mult moda de cățărare și a devenit o sursă de inspirație pentru mulți alți producători de îmbrăcăminte de cățărare. Ideile principale ale lui Mauro și ale mărcii E9 sunt creativitatea, libertatea și curajul. În plus, marca pune un mare accent pe ecologie, astfel încât toate produsele sunt fabricate 100% în Italia, cu o poluare minimă.

Extravaganță și design unic:

  • E9 este primul brand de modă pentru alpiniști
  • design unic - îmbrăcămintea este o expresie artistică a creatorilor săi
  • culori unice, dezvoltate și combinații unice la E9
  • imprimeuri elegante cu tematică de alpinism

Ecologie

Brandul E9 și creatorii săi simt o mare responsabilitate față de protecția naturii și a planetei, astfel că folosesc produse organice, nu folosesc ambalaje din plastic și produc pe o rază de 30 km, ceea ce reduce la minimum poluarea cauzată de transportul mărfurilor. Principalele valori ale acestui brand sunt calitatea, durabilitatea mediului, reînnoirea și dezvoltarea lanțului de producție local.

  • 100% fabricat în Italia – cu accent pe calitate și pe susținerea industriei locale
  • acces 0 km – aproape toate procesele au loc pe o rază de 30 km de la sediul propriu al companiei - ceea ce minimizează poluarea cauzată de transportul de produse
  • Producție organică - E9 utilizează pentru producția sa numai materii prime obținute din agricultura ecologică
  • Fără ambalaje din plastic - E9 ambalează produsele finite fără a utiliza ambalaje din plastic 
  • E9 este membră a EOCA European Outdoor Conservation Association - o organizație caritabilă care sprijină proiectele care vizează protejarea și refacerea mediului înconjurător.

100% Made in Italy

E9 s-a mândrit întotdeauna cu producția proprie "Made in Italy". Toate procesele de producție au loc în Italia, țara modei. Pentru E9, producția locală înseamnă posibilitatea de a alege materiale de cea mai bună calitate și de a folosi creativitatea italiană combinată cu inovația constantă pentru a asigura produse exclusive și unice.

Bumbac organic și in organic

Brandul E9 folosește numai bumbac organic și in organic în produsele sale. Inul este un material natural foarte confortabil, a cărui cultivare are un impact minim asupra mediului înconjurător. Inul organic, precum și bumbacul organic sunt cultivate folosind metode ecologice, adică cu un consum mai mic de apă, fără pesticide și îngrășăminte chimice.

 Introducerea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Despre branduri

Doriți să vă asigurați că nu cumpărați produse dăunătoare sănătății dumneavoastră? Asociația OEKO-TEX testează produsele pe baza celor mai stricte criterii!

Fairtrade

Despre branduri

Alege haine certificate Fairtrade și susține comerțul echitabil!