Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Colecția de corturi Outwell Imperial Air Collection

Colecția de corturi Outwell Imperial Air pentru anul 2021 reprezintă cea mai bună combinație de caracteristici excelente - performanțe tehnice bine dezvoltate, design remarcabil și material de înaltă calitate - Outtex® Airtech, care este fabricat din policotonă (policotonă = țesătură fabricată din poliester și bumbac în proporții diferite). Rezultatul este un produs exclusivist, cu detalii funcționale și de design, care oferă o experiență de camping superioară, mai mult confort și stil. Această colecție include un total de 4 corturi.

Structura este alcătuită din tuburi preformate ale sistemul de aer în stil gotic Rigid Air Technology, fiabil și robust, datorită căruia corturile se pot mândri cu o înălțime completă pentru statul în picioare. Lumina abundentă este asigurată de ferestrele mari întunecare cu perdele cu fermoar și de tavanul de culoare deschisă. Corturile din această colecție oferă, de asemenea, intrări largi cu plase de țânțari, folie de sol în fiecare cameră, dormitoare spațioase Ambassador bedrooms și ventilație complet reglabilă în partea din spate a cortului.

Intrarea în dormitor a fost recent completată cu sistem magnetic Quick and Quiet, datorită căruia deschiderea ușii dormitorului este ușoară, rapidă și cel mai important, silențioasă, astfel încât să nu îi deranjați pe ceilalți care încă dorm, în momentul în care părăsiți dormitorul. La unele corturi, acest sistem magnetic se află și la intrarea în hol. Veți aprecia, de asemenea, sistemul Hooktrack, care, datorită unei șine speciale discrete cu cârlige, vă permite să agățați o lampă, o bandă LED sau să ascundeți și să aranjați cablurile.

Inovația și atenția la detalii importante sunt evidente din orice punct de vedere. Orificiul pentru întinderea cablului prelungitor, dormitoarele întunecate, perdelele cu fermoar, sistemul de protecție împotriva vântului Wind Brace System, Aerodynamic Storm Protection cu 10 ancorări anti furtună în față și în spate sau sistemul de 3 tipuri diferite de cuie reprezintă doar o mică listă. Toate corturile din colecția Imperial Air includ, de asemenea, o pompă.

Din această colecție, pentru 2020, fac parte corturile: Rock Lake 3ATCRock Lake 5ATCRock Lake 6ATCStone Lake 5ATC, Stone Lake 7ATC

Din această colecție, pentru 2021, fac parte corturile: Mountain Lake 5ATCHayward Lake 5ATCHayward Lake 6ATCWood Lake 7ATC

Pentru anul 2022 Outwell a adăugat la colecție încă două corturi: Hayward Lake 4ATC și Wood Lake 6ATC

170 de ani de îmbrăcăminte din lână Devold

Despre branduri

Ziua de naștere a lui Devold. Cunoașteți această marcă?

Prezentarea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

Colecția de corturi Outwell Deluxe Air Collection

Despre branduri

Colecția Deluxe Air este o nouă colecție de la Outwell pe care familiile o vor aprecia. Colecția impresionează prin spațiul său, construcția gonflabilă și caracteristicile practice pentru a vă face șederea în camping mai plăcută.