Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Bluesign APPROVED

Bluesign este un standard de sustenabilitate recunoscut la nivel internațional, dezvoltat de un grup elvețian. Bluesign Technologies, care, în cuvintele sale, "urmărește parcursul tuturor produselor textile în procesul de producție și ajută la îmbunătățirea tuturor etapelor procesului de producție până la produsul finit". Bluesign este alcătuit dintr-o echipă de experți în domeniul chimic și textil, care supraveghează audituri și certificări riguroase ale fabricilor.

Bluesign lucrează pentru a elimina utilizarea substanțelor nocive în lanțul de producție textilă. Scopul lor este de a ajuta și de a ajusta procesele de producție pentru a limita impactul industriei textile asupra sănătății consumatorilor și a mediului. Prin urmare, întregul lanț de producție este auditat.

 

Obiectivele Bluesign pe puncte: 

  • reducerea consumului de apă, energie și substanțe chimice
  • îmbunătățirea sănătății și siguranței la locul de muncă și introducerea de elemente de siguranță în fabricile și uzinele de producție
  • producătorul ar trebui să îndeplinească standarde înalte de control al poluării
  • toate produsele certificate Bluesign trebuie să îndeplinească cerințe stricte de siguranță chimică

 

Eticheta Bluesign® PRODUCT poate fi utilizată numai de mărcile care s-au angajat să respecte abordarea bluesign® SYSTEM. Aceasta are ca scop asigurarea unei compoziții durabile a produsului de cel puțin 90% textile APROBATE bluesign® și 30% suplimente APROBATE bluesign®. Scopul este apoi de a ajunge la 100% componente aprobate BLUESIGN.

 

Surse: bluesign.com

Bumbacul organic

Despre branduri

Bumbacul este un material care este popular în întreaga lume. Cu toate acestea, cultivarea plantelor de bumbac poate avea un efect foarte negativ asupra mediului înconjurător. Care sunt diferențele dintre bumbacul cultivat în mod convențional și bumbacul organic certificat?

Icebreaker Transparency report 4

Despre branduri

Icebreaker, una dintre cele mai importante mărci producătoare de produse pe bază de lână merinos, vine cu un nou Raport de transparență. Obiectivul îndrăzneț pentru 2023 este simplu, să devină un brand complet independent de materiale plastice.

Povestea Hanwag

Despre branduri

De la un mic atelier din Germania până la vârfurile munților din întreaga lume. Brandul Hanwag sărbătorește 100 de ani. Citiți despre istoria lor și, de asemenea, despre ce intenționează să facă brandul în continuare.