Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Wayfayrer

Firma scoțiană Wayfayrer, se ocupă de producția preparatelor alimentare pentru activitățile de outdoor. Porționată în saci durabili. Pachetul fără a fi deschis, se scufundă în apă fiartă, și este necesar a se fierbe cca 8 minute. Wayfayrer garantează la pachetele sale de mâncare nedeschise 3 ani, datorită ambalajului din 4 straturi. Primul strat este din poliester, peste care este inserția din nailon și folia de aluminiu iar stratul interior este din material polipropilenic modificat. În caz de necesitate sunt alimentele pregătite pentru consumație fără fierbere.

AMG Group, unește familia firmelor de încredere. Include Vango, Force Ten (F10), Black's of Greenock, Lichfield a Mitco. Este distribuitorul din Marea Britanie pentru  Rossignol, Trangia și Wayfayrer.

Rădăcinile datează din anul 1847. Thomas Black a constatat că anumite țesături durabile pot fi bine folosite pentru a fabrica corturi, și datorită faptului că activitățile outdoor au devenit populare, corturile au devenit principalele icoane ale stilului de viață în aer liber. În momentul de față produc mai mult de 2000 de produse și se vând în 50 de țări ale lumii.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého