Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Wacaco

Wacaco este o companie startup fondată în 2013 în Hong Kong. Inițial, un proiect personal al lui Hugo Cailleton, fondatorul și designerul industrial al companiei, a apărut ca urmare a unei dezamăgiri cu un espresso prost la un hotel în timpul unei călătorii de afaceri.

Hugo Cailleton, fondatorul Wacaco și deținătorul unui master în design industrial, a petrecut mulți ani producând aparate de cafea espresso de acasă înainte de a începe dezvoltarea Minipressa. Ideea unui espressor portabil, care să permită utilizatorilor să-și prepare propria cafea din mers, i-a venit într-o dimineață, în timpul unei călătorii de afaceri. După ce s-a întors acasă, a început să cerceteze ofertele disponibile, să cumpere mostre și să le testeze. Dar niciunul dintre aceste produse nu l-a satisfăcut pe deplin. Erau prea grele, aveau o extracție slabă, temperatura jetului era prea scăzută și pentru utilizarea lor ocazională, erau prea scumpe.

Calea către dispozitivul de vis nu a fost ușoară. Au fost construite peste zece prototipuri pentru a testa diferite mecanisme, extracția cafelei, interacțiunea cu produse și design. Feedback-ul prietenilor, grupurilor de testare și profesioniștilor a fost atent înregistrat și revizuit. Unele caracteristici au fost adăugate, altele au fost eliminate în acest proces.

Prin perseverență și muncă asiduă, conceptul a mers înainte și Minipresso a fost în sfârșit aproape. După mai puțin de doi ani, matrițele de injecție erau în producție. Produsele sunt realizate din materiale ranforsate care rezistă la impact și oferă un espressor portabil unic.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého
Produsele găsite: 7