Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

True Utility

Marca engleză True Utility prezintă lucruri mici de buzunar, care astăzi se găsesc în mai mult de 3000 de magazine în întreaga lume. Acestea sunt instrumente pentru utilizarea de zi cu zi, care ne vor ușura munca și vă vor oferi un avantaj față de orice problemă. Un avantaj este și prețul destul de rezonabil. Toate produsele sunt originale și concepute astfel încât să le puteți transporta în buzunar, pe inelul de chei, pur și simplu le aveți oricând la îndemână. Fiecare colecție aduce noi idei și soluții neconvenționale.

 

True Utility este o marcă înregistrată a produselor produse de compania britanică True Brands Ltd. cu sediul în Poole, Marea Britanie.

True Utility este o marcă de design specializată în articole de cadouri, unelte utile, sofisticate și diverse accesorii pentru chei / chei și inele pentru chei - toate fiind fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Proiectarea și producerea acestor produse de dimensiuni reduse True Utility oferă clienților soluții minime, dar funcționale și practice pentru problemele de zi cu zi.

Marca True Utility înseamnă accesorii de înaltă calitate realizate cu ajutorul tehnologiei de vârf, care sunt cadouri ideale (nu numai) pentru bărbați. Sortimentul True Utility include articole la îndemână pentru suporturi de chei comune, cuțite și unelte de buzunar, cuțite de buzunar, torțe sau brichete rezistente la vânt.

 

Arătat mai mult

Boty 2022