Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Spinera

Brandul Spinera a fost fondat în 2017 pentru a satisface dorințele familiilor și sportivilor amatori, precum și ale centrelor internaționale de sporturi nautice în ceea ce privește calitatea și prețul. Cu o experiență directă în materie de produse, inovație funcțională și o bună reputație, marca a început la scurt timp să ofere produse de înaltă calitate.

Spinera înseamnă Specialist, Professional, Innovation, New, Exciting, Refined, Approved - produsele includ materiale de calitate și un design atent. Ține mereu pasul cu vremurile și, ca urmare, are o bună reputație internațională. 

Întrucât produsele cu camere de aer, schiurile de apă și costumele de neopren au fost bine primite pe piață, marca și-a extins gama pentru a include sectorul în plină expansiune al SUP (Stand-Up-Paddle Board). 

Piața de Stand Up Paddle a cunoscut un boom uriaș în ultimii ani și va cunoaște o creștere foarte mare în anii următori. Începătorii pot învăța acest sport nautic pe cont propriu, fără lecții de antrenament costisitoare, iar după doar câteva minute vă veți obișnui cu el. Stand Up Paddling este un sport acvatic extrem de distractiv și eficient care antrenează întregul corp, până la mușchii profunzi.

În plus, în ultimii ani, placa de SUP a devenit accesibilă pentru toată lumea. Plăcile Spinera SUP sunt gonflabile, ocupă puțin spațiu și pot fi ușor de depozitat și transportat în rucsacul inclus.