Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Roald Amundsen

Vă prezentăm Roald Amundsen, o marcă norvegiană de produse cosmetice care oferă creme pentru mâini și picioare, creme de protecție solară SPF 30 și 50, creme după bronzat, geluri răcoritoare și balsamuri de buze.

Când Roald Amundsen a ajuns la Polul Sud, la 14 decembrie 1911, a devenit celebru în întreaga lume. Amundsen a fost un vizionar hotărât, poate chiar un ciudat la vremea sa. La fel ca Roald Amundsen, produsele acestui brand împărtășesc viziunea și pregătirea acestuia. Acestea sunt concepute pentru cei care se bucură de aventură și iubesc activitățile în aer liber. Cu ingrediente de înaltă calitate, special formulate pentru a oferi proprietăți superioare de hidratare și protecție a pielii, produsele unice de la Roald Amundsen Skincare asigură faptul că clienții pot folosi natura pentru binele lor.

Produsele vin în pachete de maximum 100 ml, ceea ce le face ușor de transportat - se potrivesc mai bine într-un rucsac și vă vor permite să le luați în avion, de exemplu. Fiecare produs este prevăzut cu un carabinieră practică, care vă permite să le țineți la îndemână în orice moment. Ulei de migdale, ulei de lavandă, extract de ardei iute, unt de mango. Nu doar aceste ingrediente pur naturale alcătuiesc produsele cosmetice ale lui Roald Amunsden. Toate sunt 100% fără aditivi chimici, cum ar fi BHA, BHT, EDTA, formaldehidă, parabeni, ftalați, triclosan, coloranți sintetici etc.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého