Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Prolimit

Istoria mărcii Prolimit, orientată spre sporturi nautice, are mai mult de 40 de ani. Compania a fost fondată în Olanda, punând accentul pe produse și pe calitatea manoperei, îmbinată cu fiabilitatea. Prolimit este un brand global care este dezvoltat și testat direct pe apă. Prolimit are, de asemenea, o companie subsidiară, STX, care produce paddleboard-uri de calitate, catarge și vele.

Una dintre cele mai distinctive categorii ale acestui brand sunt costumele de neopren, care sunt foarte populare atât printre windsurferi, cât și printre kiteboarderi. În acest sens, Prolimit se caracterizează prin modele și culori subtile care se potrivesc cu genul pentru care este dedicat produsul. Prolimit folosește tehnologia Thermal Rebound în producția costumelor de neopren, care folosește același material ca și foliile termice de supraviețuire pentru a crește rezistența la frig. Tehnologia Pin Release pentru o detașare ușoară a harnașamentul de kite, precum și tehnologia originală Freezip, un sistem de închidere care face ca acest costum de neopren să fie ușor de închis și desfăcut pentru toată lumea - pentru că se închide pe piept. De la Prolimit puteți obține, de asemenea, cizme ergonomice din neopren, îmbrăcăminte din neopren ecologic "Nature Prene" sau un trapez întărit pentru windsurf/kite, pentru a vă proteja de posibilele răni în timpul sportului.

În ceea ce privește siguranța, Prolimit se concentrează în principal pe vestele de apă, unde gama de aplicații este foarte largă - de la turismul acvatic pe râuri, la windsurfing și kiteboarding oriunde în lume și până la paddleboarding, fie că este vorba de apă calmă sau de râuri curgătoare. În paddleboarding, marca Prolimit oferă nu numai îmbrăcăminte cu uscare rapidă, ci și tricouri și pantaloni scurți din neopren pentru condiții mai răcoroase, pentru vâslit confortabil și un confort termic garantat în funcție de vreme.

Bineînțeles, în oferta acestei companii putem găsi și o selecție largă de trapeze pentru femei și bărbați, atât pentru windsurfing, cât și pentru kiteboarding. Prolimit folosește de mult timp tehnologia Pin Release, care permite deschiderea ușoară a trapezului cu o singură mână, fără manipulări dificile. Trapezul este foarte confortabil și se potrivește bine pe corp.

O parte importantă a ofertei o constituie și diversele huse pentru plăci de surf clasice, kiteboard-uri, windsurf-uri și plăci de paddleboard. Există, de asemenea, saci combinați care vă permit să împachetați un echipament WS sau KITE complet.

Nu în ultimul rând, există o gamă de accesorii pentru toate sporturile acvatice - mănuși din neopren sau lycra, cizme din neopren pentru orice temperatură, pălării și basci din neopren sau, de exemplu, paltoane din neopren pentru zilele lungi și reci din nord.

Prolimit este, de asemenea, un producător de catarge, trapeze și hamuri de trapez. Assault este un mare favorit în rândul acestor produse cu V-grip, care va fi cu siguranță apreciat de fanii de riding agresiv. În această secțiune puteți găsi, de asemenea, cursoare care combină WS.

În timp, acest brand și-a găsit mulți fani datorită calității manoperei și a utilizării materialelor de calitate, precum și a aplicării cunoștințelor specifice pentru acest sport.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého