Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

Para'Kito

Brandul Para'Kito este expert în protecția împotriva țânțarilor și a căpușelor și oferă două categorii de produse (Para'Kito Diffuz și Para'Kito Derm), adaptate la specificul și nevoile clienților, create prin tehnologii brevetate care combină eficiența și siguranța pentru a asigura o protecție optimă.

La început au existat trei prieteni ale căror călătorii s-au intersectat în Asia în anii '80. Douăzeci de ani mai târziu, și-au reunit dorința puternică de a lucra împreună la noi proiecte bazate pe idei inovatoare comune și o abordare holistică a dezvoltării produselor. Așa s-a născut brandul PARA'KITO®.

PARA'KITO® Diffuz sunt brățări datorită tehnologiei brevetate - difuzarea continuă a uleiurilor esențiale protejează purtătorul împotriva țânțarilor și căpușelor și fără niciun contact cu pielea este o soluție alternativă de protecție perfectă, în special adaptată copiilor, femeilor însărcinate și copiilor cu piele sensibilă.

PARA'KITO® Derm este o linie care oferă o nouă generație de repelenți rezistenți la țânțari și insecte rezistente la căpușe.

Arătat mai mult

Boty 2022