Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Panasonic

Istoria companiei japoneze Panasonic datează din 1918, când Konosuke Matsushita a fondat Matsushita Electric Housewares Manufacturing Works.

La început, Konosuke Matsushita a fost implicat în producția de prize timp de mulți ani, iar în 1927 a introdus marca National, sub care a dezvoltat faruri pentru biciclete. În timpul celui de-al doilea război mondial, compania a participat la producția de becuri, motoare și primele produse electrice. Cu toate acestea, a început încet să pătrundă pe piața produselor electronice de uz casnic odată cu introducerea călcătoarelor.

A devenit din ce în ce mai orientat către piața produselor electronice de consum, care a devenit din ce în ce mai populară odată cu adăugarea de noi tehnologii. La scurt timp după război, a început să producă receptoare și amplificatoare radio. Mai târziu, a produs televizoare, playere VHS, receptoare stereo și alte electronice, care la acea vreme erau printre cele mai bune. S-a marcat pe piața internă cu aparate de bucătărie conduse de fabricile de orez.

Boty 2022