Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

New Balance

Brandul New Balance aparține celei mai vechi mărci sportive din America producând în principal încălțăminte, se caracterizează prin litera sa majusculă N pe încălțăminte. Brandul a fost fondat în 1906 în Brighton, lângă Boston, de cetățeanul britanic William J. Riley, sub numele New Balance Arch Support Company.

Încă de la început, încălțămintea a fost concentrată pe problema suportului arcului piciorului, care a fost asociat și cu tălpile în formă specială, cu un accent extraordinar pe ergonomie și funcționalitate. Prima inserție de încălțăminte al acestui brand a fost conceput după modelul picioarelor de pui. Deoarece a oferit piciorului trei puncte noi de sprijin, de aici vine inspirația pentru numele mărcii căutarea unei noi direcții pentru promovarea stabilității - New Balance.

În subconștientul publicului larg, încălțămintea nu ajunge până în anii 60, când New Balance înafară de inserția încălțămintei, vine, de asemenea, cu propria încălțăminte de alergat- cu modelul legendar cu talpa ondulată Trackster, în scurt timp au devenit adidași iconici pentru timpul liber.

Datorită modelului de succces Trackster, în anul 1972 firma schimbă proprietarul, brandul este cumjpărat de Jim Davis și a început producția în masă. În curs de 10 ani după preluarea lui Davis compania are o cifră de afaceri de 60 de milioane de dolari. Anii următori Následující roky Brandul se extinde în alte sporturi, inclusiv baschetball. În anul 2005 firma ajunge un moment istoric mereu înregistrează cea mai ridicată piață a încălțămintei de sport din Statele Unite.

În anul 2016 brandul sărbătorește aniversarea 110. a încălțămintei New Balance cu litera majusculă N ele sunt practic considerate ca simbol American. Încălțămintea este tot mai des menționat cultul și popularitatea lor continuă să crească. Acestea sunt purtate nu numai de alergători și sportivi, ci de toți cei care le pasă de confort și comoditate. În prezent, cel puțin 70% din cei 4 milioane de încălțăminte sportivă și de alergare sunt fabricați în SUA.

Boty 2022
Produsele găsite: 27

Produse