Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

Namman MUAY

Inventat cu aproape un secol în urmă, Namman Muay este unul dintre cele mai bine păstrate secrete din Thailanda. Tradus din thailandeză, "Namman" înseamnă unguent și "Muay" înseamnă box, deci "Namman Muay" înseamnă unguent pentru boxeri. A început ca un simplu unguent pentru a-i ajuta pe boxeri să lupte mai mult timp, dar acum zeci de mii de persoane îl folosesc în viața de zi cu zi.

Aceste preparate speciale datează din anii 1930 și au fost realizate de către fitoterapeutul Thongtoson Intratatem. Scopul său în viață a fost de a ajuta oamenii să folosească plantele medicinale și credea că există o plantă pentru fiecare problemă. Prin urmare, a experimentat și a căutat o formulă care să le permită oamenilor să trăiască fără disconfort, să se recupereze mai repede după activitatea fizică și să ajute la relaxarea articulațiilor.

Primii care au încercat formula sa în 1937 au fost celebrii boxeri thailandezi. Dar astăzi, mii de oameni obișnuiți ca dumneavoastră îl folosesc.

Cu toții petrecem ani de zile repetând mișcări la locul de muncă, stăm ore în șir într-o postură proastă și ne stresăm corpul prin antrenamente intense... toate acestea cauzând daune permanente organismului.


Viața noastră este o luptă constantă până când, într-o zi, ne trezim și ne simțim ca și cum am fi terminat un meci de box. Cu toții suntem boxeri într-un fel sau altul. Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât mai multe daune se acumulează în corpul nostru.

De aceea, Intratat a dezvoltat rețeta sa unică cu 3 ingrediente cheie care se găsesc în plante.

Cu aceste produse puteți reduce dramatic orice fel de disconfort, vă puteți relaxa articulațiile înțepenite și puteți calma mușchii încordați.

 

Boty 2022