Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

N-Rit

Firma din Coreea de Sud N-Rit este profilată ca marcă internațională importantă pentru activități de outdoor, a cărei istorie datează din 1983. N-Rit este prescurtarea cuvintelor Natural Spirit, ceea ce înseamnă  combinația de natură, spirit și armonie a coexistenței umane. Produsele funcționale au un volum minim și un efect ridicat. Combinate cu tratament antibacterian, sunt o completare ideală a activităților dvs. sportive și a călătoriilor. Microfibrele speciale din poliester și nailon au capacitatea de a absorbi până la de 5 ori mai multă apă. Oferta include prosoape standard și reci, eșarfe, inserții pentru căști de protecție, cagule și altele.

Logo-ul mărcii a devenit o bufnita ca simbol al înțelepciunii. Bufnița, întotdeauna era însoțitoare Zeiței Athena în drumurile sale.

 

Marca N-Rit în momentul de față, este prezentată pe toate continentele lumii; investește masiv în dezvoltarea tehnologiei și a materialelor, de aceea, în domeniul său se află întotdeauna în  prima linie. Scopul brandului N-Rit este de a deveni un partener natural care va aduce maximum de calitate și lucruri funcționale pentru activitățile outdoor, cu o valoare adăugată ridicată. Toate produsele sunt dotate cu design și ambalaje atractive pentru a atrage atenția clienților din primul moment.

Arătat mai mult

warg
Produsele găsite: 25

Produse