Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

Mizu

Brandul american Mizu, nu vânde doar un ”stil de viață bogat în aventură”. Ei o trăiesc. De la echipa globală de sportivi, fotografi și exploratori până la oamenii care dezvoltă produsele Mizu, toți își petrec cea mai mare parte a vieții fiind activi în aer liber și folosind produsele lor în căutarea aventurii. Se concentrează pe design, modificări inovatoare și un produs final pe care veți dori să îl cumpărați atât pentru funcționalitate, cât și pentru aspectul său.

Călătoria în Mizu este autentică. De la începuturile lor până la misiunea lor continuă, au pornit într-o călătorie cu produse bine gândite care reflectă cine sunt și unde vor să ajungă. 

Jussi Oksanen, un atlet olimpic și snowboarder profesionist timp de 18 ani, a realizat, în timpul unei filmări în Alaska în 2008, împreună cu prietenul și regizorul Brad Kremer, câte sticle de apă din plastic de unică folosință au întâlnit în timpul călătoriilor lor. Jussi căuta o sticlă reutilizabilă care să îndeplinească cerințele sale exigente de hidratare și să se adapteze stilului său. Și-a promis că va înființa o companie care să umple acest gol de pe piață. La scurt timp după aceea, s-a născut marca Mizu.

Până în prezent, Jussi împinge toate produsele Mizu la limitele lor în lumea reală. Pasiunea sa pentru o lume fără plastic îl determină să creeze produse durabile pentru oameni care gândesc la fel.

Arătat mai mult

Boty 2022
Produsele găsite: 8

Produse

147 Lei (7.28 %) 137 Lei

Comparat

139 Lei (7.28 %) 129 Lei

Comparat

98 Lei (7.28 %) 91 Lei

Comparat

182 Lei (7.28 %) 169 Lei

Comparat

86 Lei (7.28 %) 80 Lei

Comparat

98 Lei (7.28 %) 91 Lei

Comparat