Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Mack's

Mack's este o companie americană de mare succes care produce toate tipurile de dopuri pentru urechi. 

În 1962, Raymond Benner, un muzician de orchestră simfonică, s-a intersectat cu un farmacist în vârstă care dorea să-și vândă afacerea cu dopuri pentru urechi.

Soției lui Benner, Cecilia, i-a plăcut provocarea. Așa că au decis să cumpere McKeon Products, Inc. Singurul lor produs, dopurile de urechi Mack's® Earplugs (denumite după proprietarul anterior), era fabricat dintr-un compus de lut modelabil. Benner era mulțumit de dopurile de urechi, dar credea că acestea puteau fi îmbunătățite. A vrut ca dopurile de urechi să fie mai confortabile, astfel încât să fie mai ușor de purtat. În același timp, fiind un înotător pasionat, s-a gândit că o țesătură mai lipicioasă și mai flexibilă ar etanșa mai bine apa și ar împiedica-o să intre în urechi. El știa că dopurile de urechi rezistente la apă pot ajuta la prevenirea infecțiilor dureroase cunoscute sub numele de "urechea înotătorului".

Prin multe încercări și erori, precum și prin diverse tehnici de fabricație, a descoperit o substanță unică care a devenit primele dopuri de silicon pentru urechi. Benner a fost încântat de potențialul de a contribui la îmbunătățirea vieții multor oameni cu noua sa invenție. Impresionat de aspectul unic al noilor dopuri pentru urechi (care arătau și se simțeau ca niște perne mici), Benner a decis să le schimbe numele în Mack's® Pillow Soft®. Datorită eforturilor lor, Raymond și Cecilia au călătorit din oraș în oraș. Astfel, pe măsură ce mica afacere de familie a lui Benner a crescut, s-a mutat din subsolul casei sale în opt spații în continuă creștere.

Raymond Benner este un muzician apreciat și de succes din orchestra simfonică pe care a părăsit-o după 30 de ani. O afacere pe care a început-o ca un hobby a evoluat într-un lider de piață în domeniul protejării urechilor cu cele mai bine vândute dopuri de urechi din silicon modelabile Mack's® Pillow Soft® (pe piața din SUA).

McKeon Products oferă acum o linie completă de dopuri de urechi din silicon și spumă modelabile pentru o varietate de utilizări. Mack's® este încă o afacere de familie. Fiul lui Raymond, Devin Benner, este în prezent CEO. Celălalt fiu al său, Pete Benner, continuă pe urmele tatălui său la McKeon, menținând o abordare practică a cercetării și dezvoltării de noi produse. Devin înoată pentru organizația United States Masters Swimming la nivel competițional, iar Pete este un triatlonist pasionat și finalist al triatlonului Ford Ironman.

McKeon este o companie certificată I.S.O. din 1997. Își desfășoară activitatea exclusiv din instalația sa ultramodernă din Michigan. McKeon continuă să se dezvolte prin furnizarea de produse inovatoare de cea mai înaltă calitate de pe piață, care sunt acum vândute în întreaga lume.

 

Arătat mai mult

23_01_26_bundobrani