Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

☃️ Megareduceri la produsele de iarnă -70% Detalii

Gloryfy

Gloryfy este o marcă austriacă de ochelari incasabili cu un design revoluționar. Vă protejează perfect ochii în timpul sportului și în viața de zi cu zi. Dezvoltarea și producția completă a ochelarilor are loc în inima Alpilor austrieci, în pitoreasca vale Zillertal. În spatele creării acestor ochelari premium se află antreprenorul tirolez Christopher Egger.

Christoph a fost inspirat să facă ochelari incasabili de o accidentare a unui prieten apropiat. Experiența sa personală a dat startul unor ani de dezvoltare, care au dus la lansarea pe piață a primului model de ochelari incasabili Gloryfy în 2008. După încă doi ani de teste, a fost lansată prima producție în serie.

Modelele Gloryfy selectate sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu cei mai buni sportivi sau designeri din lume. Ochelarii de protecție au câștigat mai multe premii internaționale pentru unicitatea, funcționalitatea și designul lor, inclusiv un premiu de aur la ISPO Awards sau Red Dot Award cu atributul Best of the Best.

Materialele patentate G-Flex (rame) și I-Flex (lentile) sunt flexibile, dar rigide și incredibil de ușoare. Ochelarii de protecție și lentilele acestora oferă, de asemenea, protecție anti-zgârieturi și anti-ceață și protecție 100% UVA/UVB.

Lentilele sunt de o calitate optică excelentă, oferă un contrast ridicat și sunt, de asemenea, disponibile în modele polarizate, fotocromatice și dioptrice. Acestea sunt ușor interschimbabile și sunt disponibile în mai multe grade de întunecare și nuanțe de culoare.

Modelele sport oferă o parte frontală specială curbată care protejează perfect nu numai de lumina soarelui, ci și de solicitările mecanice, cum ar fi apa, vântul, praful etc. Unele modele au mânere cauciucate pe părțile laterale și în zona nasului sau lentile special modificate pentru o ventilație a aerului de 100% pentru un confort maxim în timpul activităților sportive.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého