Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: SHOES10 👟 Reducere suplimentară de 10% la ÎNCĂLȚĂMINTE și ȘOSETE 

Fiskars

Fiskars este o companie finlandeză fondată în 1649 în satul Fiskars, specializată în produse pentru grădinărit, ustensile de bucătărie și unelte pentru construcții. Fiskars este una dintre cele mai vechi companii din lumea occidentală.

Accentul tradițional pus de Fiskars pe inovație datează din anii 1930, când agricultura din Finlanda s-a dezvoltat în mare măsură. Fiskars a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării agriculturii finlandeze - la un moment dat, aici au fost produse peste un milion de pluguri. Sub conducerea lui Johan Jacob Julin, compania a devenit cunoscută pentru uneltele sale agricole și de uz casnic, iar numele Fiskars a devenit sinonim cu calitatea înaltă.

În 1918, gama de produse este extinsă, iar Fiskars înființează prima fabrică finlandeză de arcuri. După Marea criză economică din 1929, expansiunea companiei a încetinit până după sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, când conducerea a reușit să pună în aplicare planurile de restructurare a companiei și să transforme producția în producție de masă.

În 1967, Fiskars a valorificat experiența sa vastă în domeniul fabricării metalelor, achizițiile sale de companii de mase plastice și dorința de a experimenta pentru a deveni primul producător mondial de foarfece cu mânere din plastic. Iar acestea au devenit ulterior unul dintre cele mai cunoscute produse Fiskars. De la lansare, s-au vândut peste un miliard de exemplare.

Arătat mai mult

Boty 2022
Produsele găsite: 2