Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Feuerdesign

Compania Feuerdesign cu sidlo în Germania din anul 2015 este activă în domeniul grătarului de masă. Acesta combină măiestria tradițională cu cea mai recentă tehnologie.  Produsele Feuerdesign au procesare de înaltă calitate, durabilitate maximă, cea mai înaltă calitate și sunt ușor de utilizat. Dezvoltarea produselor are loc în Germania, iar producția în străinătate este supusă celui mai strict control al calității.

Ke grilům Feuerdesign lze dokoupit volitelné příslušenství, jako poklici s teploměrem, mísu na grilování zeleniny nebo kámen na pečení pizzy.  grill-uri de masă Feuerdesign face gratar o experiență plăcută

Grill-uri de masă Feuerdesign face ca gratarul să fie experiență plăcută. Capacul închis pe coșul de cărbune protejează cărbunele de picăturile de grasime și astfel împiedică dezvoltarea fumului. Peretele lateral dublu al bazei grătarului nu se va încălzi niciodată și permite ca grătarul să fie mișcat numai cu mâinile goale. Aerul curat furnizat de motorul ventilatorului la baterie asigură gratarul să fie gata de utilizare în 5 minute. Grila, coșul interior și capacul coșului de cărbune sunt realizate din oțel inoxidabil și pot fi spălate cu ușurință în mașină de spălat vase. Toate grătarele de masă sunt echipate cu ambalaj practic, astfel încât să le puteți lua cu dvs. în orice loc.

Arătat mai mult

23_01_26_bundobrani