Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: SHOES10 👟 Reducere suplimentară de 10% la ÎNCĂLȚĂMINTE și ȘOSETE 

DJI

DJI este o companie chineză fondată în 2006 și este unul dintre principalii producători de drone, cunoscute și sub numele de drone, pentru fotoaparate aeriane și video, camere de acțiune și stabilizatori. Aceste produse sunt concepute atât pentru uz amator, cât și profesional.

Brandul a fost fondat de un om de afaceri chinez Frank Wang și pe parcursul a câțiva ani a întrecut atât vânzările de drone comerciale, cât și soluțiile tehnice. Produsele DJI sunt cunoscute prin cele patru funcții, cum ar fi controlul gesturilor, modul inteligent de zbor și recunoașterea feței.

Veți găsi o gamă largă de fotografii aeriene și tehnici video, de la drone în miniatură pentru începători până la camerele de acțiune până la filmarea dronei în rezoluție 4K pentru utilizatorii solicitați. Brandul nu uită de dezvoltarea accesoriilor de calitate, inclusiv ochelarii VR, care lărgesc limitele percepției experienței într-un spațiu tridimensional.

Design-ul perfect, o gamă largă de accesorii, control intuitiv al produsului și garanție a calității că DJI este alegerea corectă pentru fani ai zborului, dar și pentru fotografi și realizatori profesioniști.

Arătat mai mult

23_01_26_bundobrani