Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

❗️Lichidare de stoc la geci și pantaloni de iarnă, reduceri până la 60% ❗️

Brita

Sistemul de filtrare al companiei germane BRITA deține o serie de inovații încă de la începuturile sale în 1966, iar rezultatul se apropie de perfecțiune. Baza sa este un amestec echilibrat extrem de eficient de cărbune activ și rășină depus în patronii BRITA Maxtra și BRITA Classic. Una este suficientă pentru o lună de funcționare sau filtrează până la 100 de litri de apă.

Apa de băut conține aproximativ șapte sute de substanțe netoxice și toxice care pot fi recunoscute, dintre care probabil cel mai cunoscut este clorul cu mirosul său tipic. Sistemul BRITA, la multe dintre ele, le poate face față cu succes, desigur și cu metalele grele descurcă, astfel reduce duritatea apei. Acest lucru sporește nu numai calitatea, ci și viața mașinilor de cafea sau a ceainicelor electrice, sau a fierului de călcat - datorită apei filtrată nu va mai fi depuneri.

Sistemul BRITA Maxtra funcționează cu un sistem unic model de filtru în patru etape. În prima etapă, apa curge prin filtrul cu plasă fină. În consecință, un convertor de ioni special reduce scara (și deci duritatea apei) a metalelor grele, cum ar fi plumbul și cuprul. În cea de-a treia etapă, cărbunele activate reduc conținutul substanțelor care afectează mirosul și gustul apei - în special clorul. Și în sfârșit - în a patra fază, apa trece prin ultimul filtru fin pentru a capta chiar și cele mai fine sedimente.

În comparație cu apa ambalată, folosirea sistemului de filtrare, este mult mai ieftin. Mai mult cartușele de filtrare sunt mai ușoare decât bidoanele cu apă ambalată. În plus materialul plastic simplu, eliberează o varietate de substanțe chimice, care încă nu se știe cum afectează corpul uman.

Cartușele de filtrare BRITA, puteți alege exact care se potrivește nevoilor dvs. Capacul carafei de filtrare este construit în așa fel, ca să permită umplerea direct de la robinet. Cartușele, sunt realizate, adaptabil cu locul sticlelor de la ușa de frigider; se poate spăla în mașina de vase. Oferta oferă diferite volume de la o carafă de 1 l la un ceainic de 3,5 l; oferă o paletă de culori foarte bogată.

Arătat mai mult

Boty 2022