Cana Kupilka Kuksa cu volum de 120 ml este adecvată pentru utilizarea în natură sau acasă. Este confecționată din material termoplastic.
Informații despre produs
Cuvântul Kupilka provine din cuvântul finlandez pentru ceașcă, care este "kuppi". Se referă la un termen folosit de finlandezi cu zeci de ani în urmă, când bărbații și femeile își încălzeau mâinile cu un "kuppi" și o băutură fierbinte în el în timpul iernii aspre din zonă. Kupilka oferă o varietate de vase. Cel mai tradițional produs este "Kuksa", un recipient din lemn pentru băuturi calde și reci, folosit în mod tradițional de populația indigenă din Laponia.
Kuksa este cana de la Kupilka, care își are tradiția în Laponia, unde este folosită vara pentru a lua apă dintr-un pârâu sau pentru a culege fructe de pădure. Pe timp de iarnă poate fi folosită pentru ceai și încălzirea mâinilor. Cana este ușoară și rezistentă, poate fi folosită în timpul călătoriile pe jos, a campingului sau a plimbărilor în natură. Produsele Kupilka nu necesită întreținere specială. Produsele pot fi fi spălate în mașina de spălat vase. Temperatura recomandată a băuturilor sau mâncării servite în articolele de la Kupilka este de -30 °C până la 100 °C.
Lemn compozit:
Produsele Kupilka sunt confecționate din biomaterial. Compozitul termoplastic conține 50% lemn de pin și 50% plastic. În comparație cu plasticul, acest material are o rezistență sporită la temperatură și durabilitate mare, datorită structurii dense a compozitului. Spre deosebire de plastic, acesta poate fi gravat. Dacă comparăm acest material cu lemnul, avantajele le veți observa imediat. Fără întreținere specială, nu absoarbe mirosurile neplăcute și nu este sensibil la umezeală. Produsele Kupilka sunt reciclabile. La sfârșitul duratei de viață a unui produs, acesta poate fi reprocesat, măcinat și poate deveni parte a unui nou produs. Toate ambalajele și etichetele Kupilka sunt din carton reciclabil.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.