Termosul pentru mâncare Esbit 1 L Majoris menține fiabil temperatura mâncării pe perioade îndelungate. Designul funcțional și materialele de calitate fac ca acesta să fie accesoriul ideal în timpul călătoriilor.
Informații despre produs
Poveste de succes a firmei Esbit a început din anul 1936, când a fost inventat alcoolul solid de Eriche Schumm. În curând au urmat și alte produse cum ar fi legndrul ”aragaz de buzunar” pe bază de alcool, care au fost produse peste 10 milioane de bucăți și se produc și în prezent.
Astăzi Esbit Gmbh oferă accesorii necesare pentru a putea supraviețui undeva departe de civilizație. Pe lângă producția inițială de aragaz de buzunar pe bază de alcool, s-au alăturat termosuri de alimente și băuturi, aragazuri pe bază de alcool lichid, seturi de vase, tacâmuri de titan, etc. Produsele Esbit au demonstrat că, chiar și în condiții meteorologice extreme, acestea sunt o sursă sigură de energie care ocupă spațiu. De aceea, Esbit a fost foarte des premiat ca fiind cel mai bun combustibil solid din lume.
Termosul pentru mâncare 1 L Majoris de la Esbit este recipientul outdoor cu volum de 1000 ml. Este confecționat din oțel inoxidabil de calitate cu o suprafață antiderapantă pentru o prindere eficientă. Mâncarea își păstrează temperatura pe perioade îndelungare, iar recipientul este complet etanș. Datorită capacului larg se poate mânca confortabil direct din el și se curăță cu ușurință. Capacul poate fi utilizat ca bol. În partea inferioară termosul este dotat cu un strat din cauciuc pentru a nu aluneca pe suprafețe.
Caracteristici principale ale termosului:
menține temperatura mâncării pe perioade îndelungate
material: oțel inoxidabil de calitate cu suprafață antiderapantă
Îți place să fii la munte mai mult decât acasă, dar când pătura albă se așterne, simți că sezonul tău s-a terminat? Vă înșelați, terenul acoperit de zăpadă nu este doar pentru schiorii montani. Rachetele de zăpadă sunt cele care te readuc pe traseu.
Astăzi, colegul nostru Lukáš a testat un rucsac de la binecunoscutul brand Osprey. În acest articol veți afla cum a făcut acesta față în timpul testării în condiții nefavorabile, pe ploaie puternică.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.