Suportul pentru păsări este potrivit pentru gătire în aer liber.
Informații despre produs
În anul 1949, trei ingineri din Lyon au venit cu o idee despre cum să umple o lipsă mare pe piața de agrement postbelică. Și astfel sa născut primul aragaz la butan 901. Ideea a prins repede și în 1951, Campingaz a introdus un program global de schimb de sticle cu butan. Cu acest program, toți călătorii au obținut în cele din urmă libertate și independență. Acum, turiștii puteau schimba butelia de gaz goală cu una plină, oriunde în lume.
Acum oferta cuprinde grătare, aragaze, cartușe, veselă, frigidere, saltele, pompe, lămpi, toalete, hârtie igienică, dezinfectanți și produse de curățat.
Pur și simplu se toarnă lichidul preferat (bere, vin sau orice combinație de uleiuri și condimente) în partea interioară a suportului și se așează puiul pe suport. Pe măsură ce se rumenește, aromele vor fi eliberate în carne.
Desigur, poți să-ți împachetezi un săculeț cu chifle și o bucată de salam și să pleci. Poate fi un plan bun pentru o excursie de duminică cu familia, dar pentru un trek mai lung nu este chiar ideal.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.