Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

MSR Universal Canister Stand

Suport pentru cartuș

Reducere: -15 % Reduceri Suport de cartuș MSR Universal Canister Stand
Suportul simplu și practic pentru cartușe MSR Universal Canister Stand asigură stabilitatea necesară aragazului pe o suprafață variată.
În stoc Termen de livrare
Prețul original 96,00 Lei 82,00 Lei
Reducere: 14,00 Lei -15 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Cascade Designs este o companie privată de familie, cu sediul în Seattle, la poalele Munților Stâncoși.

Este o comunitate a mai multor companii. Două dinte ele sunt: ThermaRest - cu producție de saltele și sisteme de dormit și MSR - cu producție de corturi, saci bivuac, saci de dormit, aragaze, veselă, sisteme de filtrare și alte echipamente de outdoor.

Lucrătorii din Cascade Designs sunt sportivi tineri, entuziaști de activități outdoor. Ei proiectează și produc echipamente outdoor pentru timpul lor liber și, prin urmare, produsele lor au întotdeauna cea mai înaltă calitate și funcționalitate. Materialele pe care le folosesc sunt invenții moderne de ultimă oră.

În același timp, compania are grijă și de natură. Societatea nu utilizează substanțe care nu sunt în conformitate cu gândirea ecologică, cum ar fi de exemplu ftalați, bifenily etc. Toată producția provine din ateliere de lucru din SUA sau dintr-o sucursală din Cork, Irlanda.

Detalii despre brand

Suportul stabil și reglabil Universal Canister Stand, de la firma americană MSR, este un accesoriu ideal pentru toate tipurile și dimensiunile cartușelor de gaz. Construcția sa asigură stabilitatea pe o suprafață diversă și previne astfel vărsarea accidentală a cartușului, în cazul aragazelor conectate la cartuș previne și vărsarea accidentală a apei fierbinți. Cartușele se fixează ușor și rapid pe suport și apoi puteți găti fără grijă. Suportul este durabil și în același timp poate fi ambalat în dimensiuni mici, încape în orice bagaj.

Caracteristicile suportului Universal Canister Stand:

  • suport universal pentru cartușe de gaz
  • material: oțel inoxidabil, ABS
  • construcție pliabilă
  • stabil
  • greutate: 34,4 g
  • dimensiuni: 13,7 × 2,5 × 2 cm

Parametri

Producător MSR
Greutate 34,4 g
Dimensiuni 13,7 × 2,5 × 2 cm
Culoare: gri
Culoare predominantă: gri
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76009350
EAN: 0040818053461