Pui Fajita Summit to Eat orez un fel de mâncare delicios și practic de călătorie. Potrivit pentru iubitorii de bucătărie mexicană.
Informații despre produs
Summit to Eat este un brand nou care a fost creat prin re-brandingul faimoasei firme Mountain House din Europa. Mai mult de 40 de ani este cel mai popular producator de produse alimentare deshidratate pentru călători, excursioniști și alți entuziaști de outdoor. Procesul tehnologiei de fabricație nu s-a schimbat, ci mai degrabă s-a extins gama de produse alimentare și s-a subliniat gustul (fără glutamat!).
Acest fel de mâncare de călătorie de la Summit to Eat este foarte practic datorită greutății și dimensiunilor sale. La pregătirea lor nu se utilizează conservanți artificiali ceea ce garantează o aromă naturală excelentă. De asemenea, are o durată lungă de valabilitate - până la 7 ani. Datorită tehnicii de congelare care funcționează pe principiul liofilizării alimentele sunt conservate iar gustul nu este alterat de excesul de apă întrucât aceasta ajunge în stadiul de vapori.
Beneficiile Summit to Eat Pui Fajita cu orez
practic, gustos
pregătire rapidă
garanție 7 de ani
fără conservanți
Pregătire:
1 Rupeți marginea sacului. 2. Îndepărtați punga care conține oxigenul (o pungă neinflamabilă care conține oxid de fier absorbant de umiditate). 3. Se toarnă apă fierbinte (275 ml) în pungă și se amestecă. 4. Închideți punga și lăsați conținutul să se rehidrateze. 5. După 8 minute amestecați sau condimentați.
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
per porție (128 g)
Energie
472 kcal
604 kcal
Proteine
21,8 g
28 g
Glucide
51,2 g
65,5 g
Dintre care zaharuri
6,7 g
8,5 g
Grăsimi
21,5 g
27,5 g
Ingrediente:
orez cu cereale lungi (26%)
carne de pui fiartă (11%)
roșii
ceapă
ardei iuti
ulei de rapiță de porumb dulce
Pasta de Fajita (3%) (praf de ceapă, ulei de floarea soarelui, suc de lămâie, zahăr, usturoi, ardei, sare, chimen, ardei iute)
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.