Stabilizatorul de canistre de la Jet Boil este o bază de plastic sub cartuș care crește stabilitatea sistemului de gătit și izolează cartușul de sol.
Informații despre produs
Compania americană Jet Boil, înființată în anul 2001 de către doi călători Dwight Aspinwill și Perry Dowstem, este specializată la aragaze și accesorii pentru acestea și în general, pentru produse de gătit și de alimentare, chiar și în cele mai extreme condiții. După multe experimente unde petreceau timp alternativ la expediții după care în laborator, în anul 2003 a luat ființă Personal Cooking System, un sistem sofisticat de gătit cu un patentat FluxRing (schimbător de căldură) și aragaz care folosea căldură maximă pentru fierbere și pierdere de căldură minimă, cu un container integrat și un capac izolator.
În sistem sunt o gamă largă de opțiuni de expansiune.
Stabilizatorul din plastic Jet Boil este montat sub cartuș, întregul sistem de gătit are o stabilitate mai mare și, de asemenea, izolează cartușul de sol, ceea ce, în condiții de frig, crește eficiența gazului ars. Baza este pliabilă și poate fi depozitată în vasul de gătit, astfel încât să nu ocupe spațiu în rucsac. Poate fi utilizat pentru toate tipurile și dimensiunile de cartușe. Este compatibil cu toate sistemele de gătit Jetboil, cu excepția Joule.
Principalele caracteristici ale stabilizatorului Jet Boil Canister:
greutate mică
pliabil
este compatibil cu toate sistemele de gătit Jetboil, cu excepția Joule
compatibil cu toate tipurile și dimensiunile de cartușe
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Dacă alegeți un arzător, nu uitați să verificați modelul Flametower de la Warg. Gabriela Weissová a scris pentru dumneavoastră o recenzie a acestui arzător compact.