Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🎁 Cadouri de Crăciun - sugestii pentru iubitorii de drumeții și camping.  Detalii

MSR ALPINE SALT & PEPPER SHAKER

Recipient pentru sare

Reducere: -12 % Solniță MSR ALPINE SALT & PEPPER SHAKER
Alpine Salt & Pepper Shaker de la marca MSR este o doză separată pentru sare și piper. Cutia, datorită dimensiunilor sale este ideală pentru camping, grătar, sau excursii în familie.
Stoc epuizat

Informații despre produs

Cascade Designs este o companie privată de familie, cu sediul în Seattle, la poalele Munților Stâncoși.

Este o comunitate a mai multor companii. Două dinte ele sunt: ThermaRest - cu producție de saltele și sisteme de dormit și MSR - cu producție de corturi, saci bivuac, saci de dormit, aragaze, veselă, sisteme de filtrare și alte echipamente de outdoor.

Lucrătorii din Cascade Designs sunt sportivi tineri, entuziaști de activități outdoor. Ei proiectează și produc echipamente outdoor pentru timpul lor liber și, prin urmare, produsele lor au întotdeauna cea mai înaltă calitate și funcționalitate. Materialele pe care le folosesc sunt invenții moderne de ultimă oră.

În același timp, compania are grijă și de natură. Societatea nu utilizează substanțe care nu sunt în conformitate cu gândirea ecologică, cum ar fi de exemplu ftalați, bifenily etc. Toată producția provine din ateliere de lucru din SUA sau dintr-o sucursală din Cork, Irlanda.

Detalii despre brand

Solnița și pipenița Alpine Salt & Pepper Shaker de la marca MSR are un capac impermeabil care împiedică pătrunderea umidității. Cutia este fabricată din material fără BPA. 

Principalele avantaje MSR ALPINE SALT & PEPPER SHAKER:

  • BPAfree material
  • capac rezisent la apă
  • împărțiță în două jumătăți (pentru sare și piper)

Parametri

Producător MSR
Greutate 6,2 g
Culoarea: gri/roșu
Culoare predominantă: Gri
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76003629
EAN: 0040818053386