Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Outwell Matson Knife Set

Set de cuțite

Reducere: -15 % Reduceri Set de cuțite  Outwell Knife Set verde

Setul de cuțite Knife Set, de la firma Outwell, cu mânere anti-alunecare, vă ajuta să pregătiți orice fel de mâncare, fie acasă sau fie în călătorii.

Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
Prețul original 100,00 Lei 85,00 Lei
Reducere: 15,00 Lei -15 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Este bine știut, că din statele Benelux și Danemarca, fac parte cei mai mulți călători ai Europei. Nu este de mirare că, în acest mediu de rulote și corturi, a luat ființă o societate care, datorită anilor de experiență dobândită, reușește cu succes să depășească miturile de ședere incomode în tabere și corturi. Când intrați în cortul acestui producător, nu trebuie să  aplecați capul, iar în sacul de dormit găsiți acelaș confort ca acasă sub plapumă. Toate acestea sunt lucruri care alte firme nu oferă.

Este unul dintre cele trei mărci ale familiei Oase Outdoors (Outwell + Easy Camp + Robens). Corturile și alte produse ale acestora sunt testate cu atenție într-un program cuprinzător de testare care a fost special dezvoltat pentru a imita cât mai aproape posibil condițiile de vânt, ploi și alte condiții solicitante pe care le puteți întâlni în timpul campingului și al drumețiilor. Niciun produs al altei companii nu trece printr-o inspecție atât de solicitantă.

Detalii despre brand

Setul de cuțite Knife Set, de la firma Outwell, se caracterizează prin manopera de calitate și design foarte interesant. Setul cuprinde: 8,5 cm cuțit lung de curățare, 19,5 cm cuțit lung de pâine a cuțit Santoku lung 16,5 cm cu lama ascunsă și mânere anti-alunecare. Set de cuțite ideal pentru orice bucătărie mică, permanentă sau în mișcare.

Caracteristicile setului de cuțite Outwell Knife Set:

  • material de înaltă calitate
  • design curios și elegant
  • mânere anti-alunecare
  • lamă ascunsă 

Parametri

Producător Outwell
Seria de produse Knife Set
Lungime lamă loupací nůž 8,5, nůž na pečivo 19,5 cm, Santoku nůž 16,5 cm cm
Material lamă cuțit nerez ocel
Volumul vasului x ml
Culoare: verde
Culoare predominantă: gri / verde
Termenul de garanție 24 luni