Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Outwell Flock Superior Double

Saltea

Reducere: -15 % Reduceri Livrare gratuită Saltele Outwell Flock Superior Double

Saltelele gonflabile de lux, în trei straturi, Flock Superior Double de la renumitul producător de echipamente pentru excursii Outwell, au încorporată o pompă pentru 230 V.

În stoc Termen de livrare
Prețul original 575,00 Lei 489,00 Lei
Reducere: 86,00 Lei -15 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Este bine știut, că din statele Benelux și Danemarca, fac parte cei mai mulți călători ai Europei. Nu este de mirare că, în acest mediu de rulote și corturi, a luat ființă o societate care, datorită anilor de experiență dobândită, reușește cu succes să depășească miturile de ședere incomode în tabere și corturi. Când intrați în cortul acestui producător, nu trebuie să  aplecați capul, iar în sacul de dormit găsiți acelaș confort ca acasă sub plapumă. Toate acestea sunt lucruri care alte firme nu oferă.

Este unul dintre cele trei mărci ale familiei Oase Outdoors (Outwell + Easy Camp + Robens). Corturile și alte produse ale acestora sunt testate cu atenție într-un program cuprinzător de testare care a fost special dezvoltat pentru a imita cât mai aproape posibil condițiile de vânt, ploi și alte condiții solicitante pe care le puteți întâlni în timpul campingului și al drumețiilor. Niciun produs al altei companii nu trece printr-o inspecție atât de solicitantă.

Detalii despre brand

Cu saltelele gonflabile Outwell Flock Superior Double atât dvs. cât și partenerul dvs. veți dormi în camping la fel de comod ca acasă. O umflați ușor datorită pompei electronice integrate, după ce conectați conectorul atașat, până la înălțimea de 45 cm, de la care vă veți putea ridica foarte simplu, iar în timpul nopții vă va proteja în mod fiabil de frigul de la sol, datorită proprietăților sale termoizolatoare. Stabilitea este asigurată de cusăturile înălțate de pe margini iar rezistența este asigurată de materialul PVC rezistent și de calitate, din care este realizată construcția saltelei.

Caracteristicile saltelei Flock Superior Double:

  • pompă pentru umflare ușoară integrată, utilizează 230V
  • cusături de stabilizare pe margini
  • finisaj din velur pe partea superioară
  • material PVC rezistent
  • înălțime: 45 cm
  • cusături de stabilizare pe margini

Prezentarea saltelei Flock Superior:

Parametri

Producător Outwell
Seria de produse Flock
Tip saltea de camping
Potrivit bărbați / femei
Greutate 7,3 kg
Dimensiuni ambalat 40 x 42 x 17 cm
Lungime 195 cm
Lățime 160 cm
Grosime 45 cm
Înjumătățită Nu
Kit de reparat Nu
Culoare: gri
Culoare predominantă: gri
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76006841
EAN: 5709388061607