Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Outwell Flock Excellent King

Saltea

Reducere: -15 % Reduceri Livrare gratuită Saltea Outwell Flock Excellent King

Saltea gonflabilă Flock Excellent King, de la producătorul danez Outwell, este saltea foarte înaltă cu o lățime de 150 cm și colțuri întărite.

În stoc Termen de livrare
Prețul original 495,00 Lei 421,00 Lei
Reducere: 74,00 Lei -15 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Este bine știut, că din statele Benelux și Danemarca, fac parte cei mai mulți călători ai Europei. Nu este de mirare că, în acest mediu de rulote și corturi, a luat ființă o societate care, datorită anilor de experiență dobândită, reușește cu succes să depășească miturile de ședere incomode în tabere și corturi. Când intrați în cortul acestui producător, nu trebuie să  aplecați capul, iar în sacul de dormit găsiți acelaș confort ca acasă sub plapumă. Toate acestea sunt lucruri care alte firme nu oferă.

Este unul dintre cele trei mărci ale familiei Oase Outdoors (Outwell + Easy Camp + Robens). Corturile și alte produse ale acestora sunt testate cu atenție într-un program cuprinzător de testare care a fost special dezvoltat pentru a imita cât mai aproape posibil condițiile de vânt, ploi și alte condiții solicitante pe care le puteți întâlni în timpul campingului și al drumețiilor. Niciun produs al altei companii nu trece printr-o inspecție atât de solicitantă.

Detalii despre brand

Suprafața saltelei gonflabile Outwell Flock Excellent King, arată bine în combinație cu orice cort Outwell, chiar și atunci când este folosit ocazional la domiciliu. PVC foarte rezistent, care pe partea superioară este dotat cu material moale de velură, pentru un confort de neegalat. Marele avantaj al saltelei, este etanșarea dublă a supapei și ambalajul de transport. Lățimea de 150 cm este suficientă pentru un somn confortabil pentru două persoane.

Caracteristicile saltelei Flock Excellent King:

  • etanșare dublă a supapei ușor de manevrat
  • material: 100% PVC, acoperit cu velur
  • ambalaj de transport
  • margini ridicate
  • grosimea: 30 cm
  • lungime: 200 cm

Parametri

Producător Outwell
Seria de produse Flock
Potrivit bărbați / femei
Lungime 200 cm
Lățime 150 cm
Grosime 30 cm
Culoare: gri
Culoare predominantă: gri
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 00001481
EAN: 5709388014306